zzdeverkleedfabriek
Back to ZenZatie
Het is allemaal begonnen met samen een verjaardagsfeestje vieren...

Erwin, Menno, Guido, Franka en Naft waren elk jaar wel van de partij. Later organiseerden we met z'n vijven ieder jaar weer onder het mom van "verjaardag vieren" een feest; Menno Root, Erwin Ruis, Rob Blanchemanche, Guido Lanzaat en Richard Neeft.
Nog even later hebben ook Frans van den Berg en Rik van Luit ZenZatie gevonden.
Samen een verjaardag vieren is leuk, maar geeft zo'n troep thuis. Dus vonden we de oplossing : "de Hubertus" een pracht boot met een bar en de ruimte voor een man of zestig. Naarmate de jaren voorbij gingen hebben de "feestjes" steeds meer mensen getrokken.
Dat kon allemaal niet meer veilig in de Hubertus met z'n smalle trap en 1 noodluik. Dus hebben we voor een wat comfortabeler onderkomen gekozen: "De Busch" op Busch en Dam in Krommenie. Beter bekend als "het Scoutinggebouw". Nadat het minder bekende SenSation White in de Amsterdam Arena had plaatsgevonden, hadden we het idee om dat in een soortgelijk NL jasje te gieten, en weldra was ZenZatie geboren. De eerste ging dan ook in het wit. Zelf voor het geluid, licht, sfeeraankleding en drank zorgen is nu bijna een routine klus na al die jaren met feestjes. Dit kost natuurlijk allemaal niet niks. Dus elk feest zetten we een "POT" bij de ingang, waar onze gasten in kunnen doneren. Daaruit wordt alles betaald, en wat er te kort is moeten we zelf bijleggen.:-( Daarom is het belangrijk dat je niet vergeet je envelopje (met inhoud) uit je jas te halen en in de POT doet, voordat je je jas ophangt. :-)
Na in 2004 even niet, hebben we in 2005 ZenZatie Let's Go Yellow gehad. Hotter kon het niet in 2006 met de Tropical Edition van ZenZatie. ZenZatie 2007 was oogverblindend met the Bling Bling edition. The Movie Edition in 2008 was eigenlijk niet te overtreffen met alle filmsterren over de vloer, maar we hebben het toch weer geprobeerd; ZenZatie in RoZZo is het geworden. En roze was het in 2009. In 2010 hebben we het op z'n oerhollands gedaan; ZenZatie "Ik Hou Van Holland" compleet met echt draaiorgel bij de opening van het feest! En natuurlijk een niet te vergeten uitnodiging. Wie heeft 'm nog staan, die mooie (zelfbouwpakket) molen?
In 2011 al weer de negende keer ZenZatie op de Bush. De tijd vliegt, en zo ook de kogels om je oren met ZenZatie Wild Wild West! Tussen de Cowboys, Indianen, Tiquila, Kaktussen, Totempalen, paarden, vuurgevaarlijke feestfiguren en wigwams hadden de gasten in de Zaloon een feest om niet te vergeten! En altijd al willen doen, een vette Dizco Party! In 2012 waren we er helemaal klaar voor. Meer disco dan op dit feest was eigenlijk niet mogelijk! Glitterpakken, plateauzolen en discoclassics, een Zaturday Night Fever waar we nog heerlijk op kunnen terugkijken. En als je denkt alles gehad te hebben, krijgen we in 2013 een allereerste Koningsdag. Koningen & Koninginnen, Prinsen & Prinsessen adembenemend, en oogverblindend mooi! Alleen de entree al: een echt koningen kasteel compleet met middeleeuwse wachters! (met dank aan Ab & Dennis. Gekker moet het toch niet worden, wel nog leuker! En leuker is was het zeker in 2014! Wat een feest! Nog nooit hebben zoveel gasten tot zo laat overgewerkt in De Verkleedfabriek!

What's next???

Waarschijnlijk doen onderstaande uitnodigingen je weer terug denken aan een fantastisch feest.....

verkleedfabriek
De Verkleedfabriek heeft weer productie gedraaid!
kingscastle
De allereerste Koningsdag was natuurlijk: ZenZatie Koningsdag!
ZenZatie Dizco 2012
ZenZatie Wild Wild West 2011
ZZ2010
Wie heeft 'm nog staan? Het molen bouwpakket!
in rozzo
Wat een Feest!
Think Pink - ZenZatie in RoZZo 2009
ZZ2008
Filmsterren op de set van ZenZatie the Movie Edition in 2008!!!
zz2007
Oogverblindend was de Bling Bling Edition van ZenZatie in 2007!!!
zz2006
Het feest van het jaar 2006 mogen we bijna wel zeggen!
En of ie HOT was! Tropical ZenZatie !
zenzatie 2005
In 2005 hebben we besloten om in het geel te verschijnen...
roodzwart
En de Tweede keer omdat het zo goed beviel, maar dan in rood/zwart.
zenzatie wit
Eerste ZenZatie: iedereen een wit shirt!
Vooraf ff een wedstrijdje kijke, achteraf ff feeste!
Er mocht ook gedanst worden.
Afterkoninginnedag
Wie weet ook al weer welk jaar?
Hubertus
't Klompenfeest 1998 (Hubertus)
feest op de boot
De Uitnodiging
Op de Boot Tiroler Party (Hubertus) kompleet met Lederhosen und Panty.
tiroler
Die goeie ouwe tijd op de boot (Met dank aan Guido voor de inzending.)